|
CEVİZLİ PAZI KAVURMASI YOĞURTLU NANE SOS İLE |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc53939
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2010
2,614 defa indirildi / yazdırıldı
|
Kullanılan Malzemeler
Pazı 1 bağ
Domates 2 adet
Tereyağı 50 gr.
Ceviz 50 gr.
Soğan 1/2 adet
Sos için
Yörsan süzme yoğurt 100 gr.
Nane 1/4 bağ
Yörsan krema 50 gr.
Sarımsak 1 diş
Tuz 1 tutam
Biber 1 tutam
Hazırlanışı:
Pazıları haşladıktan sonra ince dilimler halinde kıyıyoruz. Soğan ile tereyağında soteleyip pazılarımızı domateslerin üzerine yerleştiriyoruz. Yoğurtlu Naneli dip sosumuzu üstüne dökerek kavrulmuş ceviz ile servis edebiliriz.
Bilinin yapılışı: Su ilave edilerek blenderda çekilmiş nanelerimize yoğurdumuzu, kremamızı, sarımsak ve tuzumuzu ekleyerek beraber çırpıyoruz.
|
|