Malzeme
- 10 adet milföy
- 1 adet yumurta
- Harcı:
- 2 su bardağı iri çekilmiş ceviz
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı Sana Kase
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- Üzeri için:
- Pudra şekeri
Hazırlanışı
Derin bir kâse de yumuşamış Sana?yı, iri çekilmiş cevizi, pudra şekerini ve tarçını iyice karıştırınız.
Milföy hamurlarını tezgâha dizip, hamurun bir kenarına fırça ile su sürünüz.
Hamurun kenarına harçtan koyup, rulo yapınız. Kenarlarını bastırıp, kâğıtlı şeker gibi hamurun uçlarını dışarıya doğru açınız.
Hazırladığınız hamurları sıvı sana ile yağlanmış tepsiye dizip, Önceden 200 derece de ısıttığınız fırında 20?25 dakika pişiriniz.
Cevizli şekerler iyice soğuduktan sonra üzerlerine bir süzgeç yardımı ile pudra şekeri serpip, servis ediniz.
|