|
|
Çiğ Melanurya |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc106437
Gönderme Tarihi: 02.Nis.2015
1,767 defa indirildi / yazdırıldı
|
İBB Su Ürünleri Hali Müdürlüğü
1 kilo Melanurya fileto
2 dis öğütülmüs sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kasığı tuz (hatta varsa kalın kaya tuzu)
1 miktar dövülmüs karabiber
1 Limon suyu
Filetolar sosa yatırılır, sosunda üstü kapatılarak buzdolabında 6 saat tutulur. Balığımız artık tuzda kendi lezzetiyle piser. Balıklar bu sostan çıkartılarak hafif zeytinyağı takviyesiyle üzerine ince maydanoz kıyılarak soğuk olarak servis edilebilir.
|
|
Çiğ Melanurya Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
|
|