5 adet elma
5 çorba kaşığı toz şeker
5 adet karanfil
1 portakalın suyu ve kabuğunun rendesi
1 su bardağı iri dövülmüş ceviz
1 portakal
1 paket çikolatalı puding
2 su bardağı süt
1 adet kivi
Elmaların çekirdeklerini ekna oyacağı ile çıkarıp tencereye dizin. Üzerine portakal suyu ve şekeri koyun. Her bir elmaya karanfil batırın ve kısık ateşte elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin. Servis tabağına yuvarlak olarak kestiğiniz portakal dilimlerini dizin. Her birinin üzerine bir elma yerleştirin. Portakal kabuğuyla cevizi karıştırıp eknaların ortasına doldurun. Bir kapta çikolatalı puding ile 2 bardak sütü pişirin ve elmaların üzerine ikişer çorba kaşığı koyun. Birer dilim kivikoyun. Soğuk servis yapın.