|
|
Çikolatalı Grissini |
|
dr.tarık
Aşçıbaşı
Kayıt: 16.09.2008
Mesajlar: 20 Şehir: Sinop |
Kısa URL: https://ml.md/lc27306
Gönderme Tarihi: 16.Eyl.2008
2,155 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket grissini
1 paket sütsüz çikolata (100 gr)
2 çorba kaşığı hindistancevizi
Çikolata parçalara ayrılır, küçük bir kaba konur. Kap da içi su kaynayan ikinci bir kaba yerleştirilir. (Ben-Mari usulu) Çikolatalar eriyince grissinilerin yarısına yakınına sürülür. Hemen ardından hindistancevizine bulanır. Birbirlerine değmeyecek şekilde geniş bir bardağa konur ve buzdolabına yerleştirilir. Tamamen kuruyunca ikram edilebilir.
|
|
Çikolatalı Grissini Tarifleri Şekerlemeler
|
|