|
|
ÇİKOLATALI KİRAZ |
|
mutfaktabirimivar
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 21.01.2007
Mesajlar: 293 Şehir: Ümitköy |
Kısa URL: https://ml.md/lc11590
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2007
2,340 defa indirildi / yazdırıldı
|
Kullanılacak malzeme (4 kişilik):
1 küçük kutu vişne veya kiraz,
200 gram sütlü çikolata,
1 bardak vişne suyu.
Yapımı:
Rendelenmiş çikolatayı bir porselen kâseye koymalı. Buna vişne suyunu de kattıktan sonra kâseyi benmariye oturtmalı ve çikolata eriyip vişne suyuyla karışıncaya kadar benmaride tutmalı. Konserve edilmiş vişne veya kirazın şerbetini ayırarak meyveleri dört kâseye veya balon bardağa bölerek koymalı. Bunların üstüne erimiş çikolatayı döküp hemen servis yapmalı.
|
|
ÇİKOLATALI KİRAZ Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri
|
|