Puding için:
1 paket çikolatalı puding
2 su bardağı süt
Pelte için:
1,5 çay bardağına yakın buğday nişastası
1 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
2 su bardağı meyve suyu
Arzuya göre meyve parçaları
Süsleme için:
Yarım demet taze nane
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
Çikolatalı pudingi ocaktan alınca servis kaselerinin yarısına kadar koyun ve soğumaya bırakın.
Pelte malzemelerini bir tencereye aktarıp ocakta karıştırarak pişirin. Kaynama başlayınca 3-4 dakika daha kaynatın. Ocaktan alınca, servis kaselerindeki pudinglerin üzerine dökün. Buzdolabında katılaşıncaya kadar soğutun.
İsteğe göre krem şanti ve üzerinde taze nane yaprakları ile soğuk servis edin.
|