Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Çilekli Yıldız Kanepeler


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Çilekli Yıldız Kanepeler

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc113007
Gönderme Tarihi: 26.Kas.2015
1,239 defa indirildi / yazdırıldı




1,5 çay bardağı toz şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 adet yumurta
2,5 su bardağı un
125 gram tereyağı
1 paket vanilya
1 paket sade krem şanti
1 paket çilek

Bir kabın içerisine unu ve kabartma tozunu eleyerek koyun üzerine oda ısısındakiyağı bıçakla küçük parçalara bölerek unun içine ilave edin ve karıştırın. Şekeri, vanilyayı, yumurtayı da ilave edip yoğurun hamurumuzu 10 dakika dinlendirdikten sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yağladığımız tartolet kalıplarına elimizle kalıba yayalım hamura çatalla delikler açalım. Önceden ısıttığımız 180 C fırınımıza tartöletleri koyup yaklaşık 20 dakika kadar kızarmadan beyaz şekildeyken çıkartıp soğutalım. Krem şantiyi sütle çırptıktan sonra küçük küçük doğradığımız çilekleri krem şantinin içine ilave edip kaşıkla karıştıralım. Tartöletlerimizin içine çilekli kremşantiden kaşıkla koyup üzerini çilek dilimleriyle süsleyelim.

Not: Tartöletleriniz fırından çıktıktan sonra şekilsiz ve kuru görünürler fakat içine kremamızı koyup dolapta üzeri kapalı şekilde 2-3 saat bekletirseniz yumuşacık lezzetli tartöletleriniz olacaktır.







Çilekli Yıldız Kanepeler Tarifleri Atıştırmalık Tarifleri



(1 adet Çilekli Yıldız Kanepeler 9,149 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort