|
|
Çin Pilavı |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc49900
Gönderme Tarihi: 05.Nis.2010
2,040 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gram basmati ya da yasemin pirinç
80 gram piliç jambon
2 adet havuç
1 su bardağı bezelye
1 adet yumurta
80 gram Bizim Mutfak Teremyağ
1 tablet Bizim Mutfak Tavuk Suyu
2 adet taze soğan
Tuz
Basmati ya da yasemin pirinci yıkayıp süzün. Pirinçlere tavuk bulyon ve Teremyağ’ı ekleyip buharda tane tane olacak şekilde pişirin. Havuçları soyup küçük küçük doğrayın. Yeşil soğanları ince ince doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada Teremyağ’ı eritip taze soğan, havuç, bezelye ve ince kesilmiş piliç jambonları soteleyin. Tavada sotelediğiniz karışıma yumurta ve tuz ekleyip karıştırın. Yumurta pişene kadar ara sıra karıştırın. Hazırladığınız karışımı pişirdiğiniz pilav ile karıştırarak servis yapın.
ML® Çin Pilavı için tıklayın
|
|
Çin Pilavı Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
|
|