Kısa URL: https://ml.md/lc16070
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2007
3,073 defa indirildi / yazdırıldı
8 kişilik gerekli malzeme:
1 kg tavuk göğüs eti
4 çorba kaşığı margarin
2 havuç
6 taze patates
2 sivri biber
20 mantar
20 arpacık soğan
5 dal maydanoz
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı kekik
Tuz
Karabiber
1 Havuç ve patatesin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Sivri biberleri iri iri doğrayın.
2 Tavuk etini kuşbaşı doğrayıp yağda kavurun. Havuç, patates, biber ve mantarı ilave edip kavurmaya devam edin.
3 Malzemelerin üzerini geçecek kadar su ekleyin.-Kaynamaya başladıktan sonra arpacık soğanları ilave edin.
4 Pişmesine yakın kekik, karabiber, tuz ve kıyılmış maydanoz serpin. Bir taşım daha kaynatıp sıcak olarak servis yapın.