|
|
Çıtır Bezelye |
|
yorgun çiftci
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 12.09.2018
Mesajlar: 44 Şehir: Denizli |
Kısa URL: https://ml.md/lc136924
Gönderme Tarihi: 14.Eyl.2018
1,085 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://naturelkaseyirdefteri.com/
2 su bardağı donmuş bezelye
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1çay kaşığı Sarımsak tozu
1 tatlı kaşığı soğan tozu
1 çay kaşığı dibek biberi tozu
½ çay kaşığı kimyon
½ çay kaşığı köri
Bezelyeleri buzluktan çıkarın. Tezgah üstünde çözülmeye bırakın. Daha sonra suyunu iyice süzün. Bir kağıt havlunun üstünde olabildiğince kurulayın. Sonra bezelyeleri derin bir kaba alın, yağını tuzunu baharatını koyun. İyice karıştırın. Yağlı kağıt serdiğiniz bir fırın tepsisinde 180 derecede 30-40 dakika pişirin. Çıtır olmadıysa bir 10 dakika daha pişirin.
|
|
Çıtır Bezelye Tarifleri Bamya Tarifleri
|
|