| 
 
| 
 
 
 | 
 
Cıvık Helva | 
 
  | 
miray 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 17.07.2009 
Mesajlar: 22 Şehir: Sivas | 
Kısa URL: https://ml.md/lc38203 
Gönderme Tarihi: 17.Tem.2009 
3,742 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 su bardağı irmik
 
2 su bardağı şeker
 
3 su bardağı süt
 
Yarım paket margarin
 
 
Margarin ve irmik koyu renk alana kadar kavrulur. Diğer tarafta bir kabın içinde şeker ve su eritilir, kavrulmuş irmiğin üzerine dökülür. 15-20 dakika kadar pişirilir. Bulamaç gibi bir görünümde olması gerekir. Yarım saat dinlendirildikten sonra ılık olarak servise sunulur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Cıvık Helva Tarifleri Aside Tarifleri
 | 
 
 
 
 |