Kısa URL: https://ml.md/lc90666
Gönderme Tarihi: 18.Tem.2013
1,819 defa indirildi / yazdırıldı
1 paket milföy
1 kase ince dilinmiş kaşar peyniri
1 yumurta
1 fincan süt
2 yemek kaşığı margarin
1 kase doğranmış kuzu eti
1 tatlı kaşığı çörekotu
1fincan sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
Tavaya sıvı yağ ekleyin eti kavurun en son tuz ekleyip soğumaya bırakın başka kasede süt ve margarini çırpın milföy hamurunu açıp içine sütlü karışımı sürün içine 1 tatlı kaşığı kadar et ve bir dilim kaşar peynir koyup hamuru üçgen şekilde kapatın tüm hamur bitince yağlanmış tepsiye dizin üzerine yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpin fırına verin