150 gr kabak, rendelenmiş
50 gr lor peyniri
2 adet yumurta
50 gr krema
6 çorba kaşığı Komili Erken Hasat Zeytinyağı
100 gr un
Bir tutam dereotu, kıyılmış
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı deniz tuzu
Toz parmesan peyniri
5 kaşık Komili Erken Hasat Zeytinyağı, yumurta ve kremayı bir karıştırma kabına alıp tel çırpıcı ile karıştırın. Un, kabartma tozu ve deniz tuzunu elekten geçirerek sıvı karışıma ekleyin ve karıştırın. Kabak, dereotu ve lor peynirini de ekleyip karıştırdıktan sonra karışımı kalan Komili Erken Hasat Zeytinyağı ile yağlanmış ufak muffin kalıplarına pay edin. Üzerlerine toz parmesan serpiştirerek 170°C fırında kontrollü olarak 20-25 dakika pişirin. Ilıdıktan sonra kalıplardan çıkarıp servis edin.
|