|
Çöreklerin Nar Gibi Kızarması İçin |
|
amber
Aşçıbaşı
Kayıt: 22.06.2009
Mesajlar: 22 Şehir: Aydın |
Kısa URL: https://ml.md/lc37600
Gönderme Tarihi: 22.Haz.2009
2,534 defa indirildi / yazdırıldı
|
Pişirdiğiniz bütün çöreklerin üzerlerinin nar gibi kızarmasını istiyorsanız şu sostan yararlanmanız gerekecektir. Bir çorba kaşığı suyun içine bir yumurtanın akını koyun, bunu iyice çırpın. Küçük bir fırça ile bu malzemeyi çörek hamurunu fırına vermeden önce hamurun üzerine iyice sürün. Her tarafa eşit olarak sürdüğünüz takdirde çöreklerin üzeri kızaracaktır.
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 10.01.2024
|
|