https://www.mediashop.tv
700 g pançeta (inceltilmiş), yağlı
¼ bardak fesleğenli pesto
250 g provolone, uzun uzun dilimlenmiş
3 adet közlenmiş kırmızı dolmalık biber
1 çay kaşığı deniz tuzu
1 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
Pançetayı doğrama tahtası üzerine koyun ve pestoyu üstüne yayın.
Şimdi peynir ve közlenmiş biberlerle etin üstünde kat oluşturun.
Eti rulo yapın ve yaklaşık beş yerinden bir iple bağlayın.
Tuz ve biberle tadlandırın.
Izgara şişini etin ortasından geçirin ve eti çatallarla sabitleyin.
Eti Power AirFryer Çok Multi-Function?a yerleştirin.
Pişirmeyi başlatmak için döner ızgara düğmesine basın.
İstenilen iç sıcaklığa ulaşılana kadar yağlayın:
50°C ? kanlı
60°C ? pembe
65°C - yarı pembe
75°C - iyi pişmiş
Kesmeden önce 10 dakika boyunca dinlendirin.
|