6 dolmalık kırmızıbiber
6 dolmalık sarı biber
1 diş sarımsak
300 gr somon fileto
Yarım çay bardağı riviera zeytinyağı
400 gr beyaz etli bir balık fleto
4 dal taze soğan
1 çay bardağı mısır
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
Sarımsağı rendeleyip zeytinyağı ile karıştırın. Biberleri boyuna ortadan ikiye kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin.
İçine ve dışına fırça ile zeytinyağı sürüp fırında 20-25 dakika pişirin.
Balıkları iri küp şeklinde doğrayın. Kalan zeytinyağını tavaya alarak ısıtın. Balıkları ekleyip soteleyin. Mısır ekleyin.
Taze soğanları 2 cm kalınlığında doğrayarak ilave edin. Tuz, karabiber ile tatlandırın.
Karışımı biberlerin içine paylaştırın. Üzerine maydanoz serpiştirip servis yapın.