3 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Adet somon balığı
3 Adet Domates
3 Diş sarmısak
1 Adet lüfer
Aldığı kadar tuz
Aldığı kadar pul biber
1 Paket makarna
2 Bardak Rende Kaşar
Aldığı kadar karabiber
1 Adet fener balığı
Fırın makarnayı haşlayın ve süzdürün. sana margarin Soğan, sarımsak ve kuşbaşı doğradığınız balıkları bir tavada soteleyin. İçerisine taze soğan, doğranmış domates, fesleğen ve zeytin ilave ederek harç yapın. Bu harç ile haşladağınız makarnayı karıştırın. Üzerine beşamel sos ve rende kaşarı koyarak fırına verin. Fırından çıktıktan sonra düz bir servis tabağı içinde, domates sos ve taze nane iie süsleyerek servise sunun.
|