Milli Eğitim Bakanlığı
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
Ankara 2007
250 g fiyonk makarna
1 su bardağı mayonez
1 adet tavuk göğsü (haşlanmış)
100 g kornişon turşu
1 demet dereotu
Tuz
Mayonez
Makarnayı tuzlu kaynar suda haşlayınız. Tavuk göğsünü haşlayıp süzünüz. Etleri kemiklerinden ayırınız.
Kornişon turşuyu ufak küpler halinde doğrayınız. Dereotunu ince kıyınız.
Makarnayı süzünüz. Geniş bir kaba makarna, tavuk eti, mayonez, kıyılmış dereotu ve turşuyu ekleyip iyice harmanlayınız. Buzdolabında biraz dinlendirdikten sonra servis tabağına alıp, üzerini dereotu ile süsleyip servis ediniz.
|