|
Dereotlu ve Bademli Pilav |
|
rağbet
Aşçıbaşı
Kayıt: 16.05.2013
Mesajlar: 22 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc89350
Gönderme Tarihi: 18.May.2013
1,703 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 Su Bardağı Pirinç
1.5 Su Bardağı Sıcak Su
1/2 Su Bardağı Tuzsuz Badem (Kabuksuz)
1/4 Demet Dereotu
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Biber
Pirinç nişastasından arınana kadar yıkanır. Tereyağı eritilip pirinç ve bademler yağda kavrulur. Sıcak su ve tuz eklenir, pişirilir. Pişen pilava ince kıyılmış dereotu eklenip karıştırılır. Dinlendirildikten sonra servis yapılır.
|
|