Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

DİLLİ EKMEK BALIĞI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Çılbır Tarifleri
Fırında Yumurta Tarifleri
Haşlanmış Yumurta Tarifleri
Ispanaklı Yumurta Tarifleri
Kıymalı Yumurta Tarifleri
Menemen Tarifleri
Omlet Tarifleri
Pastırmalı Yumurta Tarifleri
Peynirli Yumurta Tarifleri
Poşe Tarifleri
Rafadan Yumurta Tarifleri
Sahanda Yumurta Tarifleri
Soğanlı Yumurta Tarifleri
Sucuklu Yumurta Tarifleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


DİLLİ EKMEK BALIĞI

ortanca
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.11.2010
Mesajlar: 24
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc58438
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2010
1,808 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet yumurta
4 adet kalın büyük francala dilimi
1 çay bardağı kızartma yağı
Salçası için :
Bir kaşık yağ
2 dilim füme dil
2 adet domates
Tuz
Karabiber.

4 dilim ekmeğin orta kısmına bir yumurta kırılacaK büyüklükte ve derinlikte oyuklar yapınız. Oyulmuş ekmekleri kızartma yağında hafif pembe renkte kızartınız. Kızarmış ekmekleri bir fırın tepsisine muntazam diziniz. Ekmeklerin oyuk kısmına birer yumurtayı itinayla kırınız. Kızgın fırına koyup 4-5 dakika pişiriniz.
Salçanın hazırlanması: Dili kibrit çöpü gibi incecik doğraymız. Küçük bir tencereye 1 kaşık yağı koyunuz. İnce kesilmiş dilleri de ilâve edip bir iki dakika orta hararetli ateşte kavurunuz. Sonra bu karışım kabukları soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesi ilâve ediniz. Domatesle de 3-4 dakika pişirerek tuz ve karabiberi koyup ateşten alınız. Hazırlanan salçayı fırından çıkarılan ekmeklerin üzerine döküp sıcak olarak servis yapınız.






DİLLİ EKMEK BALIĞI Tarifleri Haşlanmış Yumurta Tarifleri



(1 adet DİLLİ EKMEK BALIĞI 29,618 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort