Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Antalya Yemekleri > Dilme (Adana) (1 adet - 89,797 defa bakıldı)

Dilme (Adana)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Dilme (Adana)

Nurpare
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.12.2006
Mesajlar: 52
Şehir: Ankara-Maltepe
Kısa URL: https://ml.md/lc10007
Gönderme Tarihi: 19.Arl.2006
2,776 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMELER:
8 adet küçük patlıcan
1 adet orta boy soğan
1 adet orta boy domates
150 gr kıyma
1 çay bardağı yeşil mercimek
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
ÜZERİ İÇİN:
1 çorba kaşığı salça
5 çorba kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı sıcak su

YAPILIŞI:
Patlıcanlar çubuklu soyulur. Tuzlu suda yarım saat bekletilir. Bu arada akşamdan ıslatılmış mercimek pişirilir. Karıştırma kabına ince kıyılmış soğan, kıyma, küp doğranmış domates, haşlanmış mercimek, karabiber ve tuz konur karıştırılır. Patlıcanlar tam ortadan yukarıya doğru kesilir ancak bir parmak kalınca koparılmayacak şekilde bırakılır. Hazırlanan malzeme kesik kısma doldurulur, tencereye dizilir. Üzerine salça, su ve yağ karışımı gezdirilir. Orta ateşte 30-35 dakika pişirilir. Sıcak olarak sofraya getirilir.






Dilme (Adana) Tarifleri Antalya Yemekleri



(1 adet Dilme (Adana) 89,797 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort