|
|
Dolu Burgu |
|
pomat
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 04.08.2012
Mesajlar: 133 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc78790
Gönderme Tarihi: 04.Ağu.2012
1,741 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet ekmek hamuru (fırından)
Yarım kalıp beyaz peynir
1 adet yumurta
Hamurdan yarım limon kadar parçalar alınır. 4 parmak eninde oval şekilde açılır. Ortasına, boylamasına ezilmiş peynir konur ve rulo yapılır. Rulo iki ucundan burularak burgu şekli verilir. Yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerine yumurta sürülür. 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
|
|
Dolu Burgu Tarifleri Kete Tarifleri
|
|