Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kup Tarifleri > DOLUNAY (1 adet - 6,988 defa bakıldı)

DOLUNAY


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Cips Tarifleri
Kahvaltı Tarifleri
Kup Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


DOLUNAY

fusagu
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 24.09.2007
Mesajlar: 13
Kısa URL: https://ml.md/lc18006
Gönderme Tarihi: 25.Eyl.2007
1,839 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMELER
3 adet yumurta
1 kaşık yaş maya
1 bardak maden suyu
125 gr margarin
100 gr fındık
alabildiği kadar un
Şerbeti:
3,5 bardak su
5 bardak şeker
1 paket vanilya

HAZIRLANIŞI
Bir kap içine bir miktar un alarak ortasını açın buraya: yumurta, ılık suda erittiğiniz maya ve sodayı katıp yoğurun, icap ederse daha un alabilirsiniz. Hazırladığınız hamuru üç eşit parçaya ayırarak beze yapın. Margarini eritin, soğusun. Bezeleri de fazla inceltmeden merdane ile açın. Düz olsunlar; bunlara erittiğiniz margarini sürüp rulo şeklinde sarın. Bunları iki parmak kalınlığında dilimleyip yağlanmış tepsiye aralıklı dizin. Üzerlerine bir bez kapatarak 1saat dinlendirin, kabarsınlar. Kabardıkları vakit 170 dereceli fırında kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın, bu arada şerbetini hazırlayın: ölçülerdeki su ve şekeri kaynatın, vanilyayı karıştırın. Hazırladığınız bu şerbeti soğuk tatlının üzerine sıcak olarak dökün ve suyunu iyice çekince (1 saat) servise sunun.






DOLUNAY Tarifleri Kup Tarifleri



(1 adet DOLUNAY 6,988 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort