Malzemeler
1 adet 370 cc kavanoz Tukaş Mantar
1 domates
1 kuru soğan
1 su bardağı rendelenmiş Tukaş Taze Kaşar Peyniri
2 sivri biber
1 yemek kaşığı Tukaş Tereyağı
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Tukaş Mantar’ın suyunu süzüp, dilimleyin.
Kuru soğanı ve domatesin kabuğunu soyup, ince ince doğrayın.
Sivri biberi temizledikten sonra ince halkalar halinde dilimleyin.
Soğanı bir tavada tereyağı ile kavurun. Daha sonra tavaya sivri biber, domates ve mantarları ekleyip,
8-10 dakika daha kavurun. Mantarlar pişene kadar orta ateşte karıştırarak pişirin.
Daha sonra 1 su bardağı su ilave edip, 3-4 dakika daha kaynatıp, ocaktan alın.
Tuz ve karabiber ekledikten sonra sıcak olarak servis yapın.
|