https://cook.com.tr
Domates 1 Adet
Patlıcan 2 Adet
Feslegen 4 Dal
Mozzarella Peyniri 12 Dilim
Pesto Sos 4 Çorba Kaşığı
Balzamik sirkesi, fesleğen sos ve zeytinyağını her birinden 3 er yemek kaşığı olacak şekilde karıştırın.
COOK Kesilmiş Yağlı Pişirme Kağıdı’nı fırın tepsinize serin, patlıcanların ön ve arka kısımlarını kesip halka halka doğrayın ve tepsiye dizin. Patlıcanların üzerine zeytinyağı gezdirin, tuz serpin. Pesto sosunu tüm patlıcanların üzerine sürün.
Daha önceden ısıttığınız fırında 180C ‘de 6dk pişirin.
Domatesleri kabuklarını soymadan halka halka kesin. Servis tabağına, domates, mozzarella ve patlıcandan sırası ile koyun. Hazırlamış olduğunuz sosu üzerinde gezdirin. Fesleğen yaprağı ile süsleyerek servis ediniz.
|