|
Domatesli ve Mantarlı Tavuk Güveç |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc108865
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2015
1,470 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://migros.com.tr
2 adet tavuk göğsü
1 paket mantar
3 adet sivri biber
2 adet kırmızı biber
1 kavanoz domates konservesi
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
1/2 demet maydanoz
Tuz
Karabiber
1. Tavukları irice küp küp doğrayın.
2. Soğanı dörde bölün. Biberleri ve mantarları da doğrayın.
3. Sarımsakları tüm ekleyin.
4. Güveç tenceresine sıvıyağ ekleyin ocağa alın, tüm malzemeleri , tuz ve karabiberi ekleyerek bir iki dakika soteleyin.
5. Daha sonra 2 bardak su ekleyin ve ardından altı kısık bir şekilde 40 dakika pişirin.
6. Çıkardığınızda kıyılmış maydanozu ekleyip karıştırın ve sıcakken servis edin.
|
|