Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

DONDURMALI KESTANELİ ELMA TATLISI


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


DONDURMALI KESTANELİ ELMA TATLISI

hocanım
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 22.05.2009
Mesajlar: 20
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc36778
Gönderme Tarihi: 22.May.2009
2,594 defa indirildi / yazdırıldı




10 kişilik
10 adet sarı elma
10 adet kestane
2 su bardağı tozşeker
1 çay bardağı ceviz
Yarım çay bardağı dolmalık fıstık
Yarım çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı tarçın
1 çay kaşığı gıda boyası
Yarım kg kaymaklı dondurma
1 çay bardağı dövülmüş antepfıstığı
Yarım adet limon

Cevizi irice dövün. Kestaneyi suda haşlayıp, temizleyin. Elinizle ufalayın. Üzümü yıkayın. İçine cevizi, kestaneyi, üzümü, dolmalık fıstığı, tarçını ve şekerin ekleyip, harmanlayın. Elmaların kabuklarını soyun. Çekirdeklerini oyarak çıkarın. Kararmamaları için limon suyu sürün. Elmaların içlerini hazırlanan iç ile sıkıca doldurun. Tencereye dizin. Kalan şekeri elmaların üzerine dökün. Gıda boyasını bir fincan suda eritip, elmaların üzerine gezdirin. Tencerenin kapağını kapatıp, elmalar yumuşayana dek pişirin. Soğuyunca servis tabağına alın. Üzerlerine kaymaklı dondurma koyun. Antepfıstığı serperek, servis yapın.






DONDURMALI KESTANELİ ELMA TATLISI Tarifleri Armut Tatlısı Tarifleri



(1 adet DONDURMALI KESTANELİ ELMA TATLISI 50,618 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort