Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Ekşili Karışık Dolma (Mardin)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Adıyaman Yemekleri
Batman Yemekleri
Diyarbakır Yemekleri
Gaziantep Yemekleri
Kilis Yemekleri
Mardin Yemekleri
Siirt Yemekleri
Şanlıurfa Yemekleri
Şırnak Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Ekşili Karışık Dolma (Mardin)

kavalye
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 23.10.2012
Mesajlar: 23
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc82411
Gönderme Tarihi: 23.Ekm.2012
11,923 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg kabak
1 kg patlıcan
1 kg dolma biberi
Yarım kg kuzu kıyma
150 gr kuyruk yağı
2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı salça
3 adet kuru soğan
2 adet domates
2 adet sivri biber
1 tatlı kaşığı yeni bahar
1 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı kuru nane
3 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı sıvıyağ
Altı için;
750 gr kuzu pirzola
Ekşisi için:
1 su bardağı sumak
4 su bardağı su

Sumağın üzerine su konur ve dolma yapımı süresimde bekletilir.Soğan, domates, sivri biber doğranır, diğer malzemeler eklenir ve karıştırılır. Çok az su eklenebilir. Oyulan sebzelere gevşek doldurulur. Tencerenin altına biftekler dizilir. Üzerine dolmalar konur. Sumak süzgeçten geçirilir. Bir tabak kapatılır. Sonra tencerenin kapağı kapatılır. Orta ateşte 1 saat pişirilir.






Ekşili Karışık Dolma (Mardin) Tarifleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri



(1 adet Ekşili Karışık Dolma (Mardin) 29,814 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort