Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kanepeler > Elmadan Kanepe (1 adet - 9,124 defa bakıldı)

Elmadan Kanepe


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Elmadan Kanepe

mavi gül
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 06.11.2015
Mesajlar: 24
Şehir: Kışehir
Kısa URL: https://ml.md/lc113199
Gönderme Tarihi: 04.Arl.2015
1,254 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket milföy hamuru
3 adet orta boy elma
1 su bardağı şeker
40 gram sana kase
Yarım su bardağı ceviz
Yarım paket krem şanti
Yarım çay bardağı süt
Üzeri için:
1 su bardağı Frambuaz
1 su bardağı Hindistancevizi

Oda sıcaklığındaki milföy hamurlarını merdane yardımı ile inceltin.
Isıya dayanıklı kaselerin dış kısımları sana yağı ile yağlayın.
Milföy hamurlarını kaselerin dış kısımlarına sarın ve fazla kalan kısımları kesin.
Kızarana kadar fırında pişirin ve soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra kalıplardan çıkarın.
Elmaları rendeleyin tereyağı ve şeker ile birlikte ocağa alın.
Elmalar suyunu bırakınca cevizleri ekleyin.
Suyunu çekmeye başlayana kadar pişirin .
Ocaktan aldığınız elmaları soğumaya bırakın.
Soğuyan elmaları milföy kaseleri içine doldurun.
Krem şantiyi süt ile çırpın ve sıkma torbası yardımı ile elmaların üzerine sıkın.
Frambuaz ile süsleyin ve bir müddet buzdolabında beklettikten sonra soğuk olarak servis edin.






Elmadan Kanepe Tarifleri Kanepeler



(1 adet Elmadan Kanepe 9,124 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort