5-6 adet pancar
2 adet kırmızı elma
1 adet havuç
1 çay bardağı ceviz içi
Yarım çay bardağı kuru üzüm
6-7 adet kuru erik
5 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
2-3 dal maydanoz
Öncelikle pancarları Arçelik Ankastre Ocakta biraz diri kalacak şekilde haşlayın.
Sırasıyla kuru erikleri küçük küçük Arçelik Eternity Doğrayıcı ile doğrayın.
Elma ve havucu rendeleyin.
Rendeledikten sonra limon suyundan biraz üzerine dökün ki kararmasınlar.
Diri haşladığınız pancarları da rendeleyin.
Bir kasede sosu için zeytinyağı, nar ekşisi, sirke, tuz ve limon suyunu karıştırın.
|