Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Su Muhallebisi Tarifleri > Elmalı Krema Kubbesi (1 adet - 7,381 defa bakıldı)

Elmalı Krema Kubbesi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Aşure Tarifleri
Elmasiye Tarifleri
İrmik Tatlısı Tarifleri
Jöle Tarifleri
Kazandibi Tarifleri
Keşkül Tarifleri
Muhallebi Tarifleri
Mus Tarifleri
Paluze Tarifleri
Pelte Tarifleri
Peynir Tatlısı Tarifleri
Puding Tarifleri
Su Muhallebisi Tarifleri
Sütlaç Tarifleri
Tavuk Göğsü Tarifleri
Zerde Tarifleri
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Elmalı Krema Kubbesi

pembe kuş
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 20.11.2015
Mesajlar: 19
Şehir: Eskişehir
Kısa URL: https://ml.md/lc114239
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2016
1,376 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet elma
6 bardak süt
9 kaşık şeker
1 paket vanilya
1 bardak çiğ krema
25 gr margarin
1 kaşık un
2 kaşık mısır nişastası
Süslemek için:
Taze nane yaprakları

Tencerenin içinde 6 yemek kaşığı şekerle birlikte un ve mısır nişastasını karıştırın.
Süt ekleyip, kaynayıncaya dek karıştırarak, orta ateşte pişirin.
Vanilyayı ve margarini de katıp, ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Soğuyunca bu karışımı kremayla birlikte 10 dakika mikserle çırpın.
Küçük kapları soğuk suyla ıslatın.
İçlerine kremayı paylaştırın.
En az 6 saat buzdolabında bekletin.
Servisten 30 dakika kadar önce kalan toz şekeri bir tavaya koyup, orta ateşte rengi açık kahverengiye dönünceye dek pişirin (karamelize edin).
İçine rendelenmiş elmaları koyup, 5 dakika kadar pişirin ve hemen servis tabaklarına bu sosu paylaştırın.
Kaselerdeki muhallebiyi karamelin üzerine ters çevirin.
Nane yaprağıyla elma görüntüsü vererek, soğuk olarak servis yapın.







Elmalı Krema Kubbesi Tarifleri Su Muhallebisi Tarifleri



(1 adet Elmalı Krema Kubbesi 7,381 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort