Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kete Tarifleri > Elmalı Nokul (1 adet - 493 defa bakıldı)

Elmalı Nokul


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Elmalı Nokul

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc162296
Gönderme Tarihi: 07.Oca.2022
232 defa indirildi / yazdırıldı




4 su bardağı un
1 paket yaş maya
2 adet yumurta
1 çorba kaşığı toz şeker
1 çay bardağı krema
1 çay bardağı sıvı yağ
100 gram tereyağı
1 tatlı kaşığı tarçın
Harç için:
3 adet kırmızı elma
3 çorba kaşığı toz şeker
1 çay bardağı kıyılmış ceviz
1 çay kaşığı tarçın
Üzeri için:
2-3 çorba kaşığı toz şeker
1 çorba kaşığı tarçın

Unu derin bir kaba alın. Üzerine maya, yumurta, toz şeker, krema, sıvı yağ ve tarçın ilave edin. İyice yoğurup, sıvı kıvamlı bir hamur elde edin. Mayalanması için 30 dakika dinlendirin.
Harç için kabukları temizlenmiş elmaları küp doğrayıp, tencereye alın. Toz şeker ekleyip, elma yumuşayana dek karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp, tarçın ve ceviz ilave edin. Daha sonra soğumaya bırakın.
Hamuru iki parçaya bölüp, merdane yardımıyla ayrı ayrı açın. Bir parçanın üzerine eritilmiş tereyağı sürüp, elmalı harcın yarısını üzerine yayın ve rulo şeklinde sarın. Dilediğiniz büyüklükte dilimleyip, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. İkinci hamur parçasını da aynı şekilde hazırlayın.
Üzeri için toz şeker ve tarçını karıştırıp, hamurların üzerine serpiştirin. Tepside 1 saat dinlendirip, önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Ilık olarak servis yapın.







Elmalı Nokul Tarifleri Kete Tarifleri



(1 adet Elmalı Nokul 493 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort