|
Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc44961
Gönderme Tarihi: 23.Arl.2009
2,895 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Tablet Knorr Tavuk Bulyon
2 Su Bardağı Baldo Pirinç
3 Su Bardağı Sıcak Su
3 Yemek Kaşığı Sıvı Becel Zeytinyağlı
3 Adet Enginar Kalbi (Önceden 20 dk. Haşlanmış)
1 Çay Bardağı İnce Kıyılmış Taze Soğan
3 Yemek Kaşığı İnce Kıyılmış Dereotu
1/2 Limon Suyu
Geniş tabanlı pilav tenceresine sıvı Beceli ekleyin.
Soğuk suyla nişastası gidene kadar yıkadığınız pirinçleri tencereye alın.
Küçük küpler halinde kestiğiniz enginarları tencereye alın.
İnce kıyılmış taze soğan ve limon suyunu ekleyin.
2 tablet Knorr Tavuk Bulyonu 3 su bardağı sıcak suda eritip tencereye ilave edin.
Kısık ateşte 20 dakika pişirin ve 10 dakika dinlenmeye bırakın.
Dereotunu ekleyin ve tahta kaşıkla hafifçe karıştırın.
Sıcak servis edin.
|
|