Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bilecik Yemekleri > Erik Burucu (Kocaeli) (1 adet - 4,311 defa bakıldı)

Erik Burucu (Kocaeli)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Balıkesir Yemekleri
Bilecik Yemekleri
Bursa Yemekleri
Çanakkale Yemekleri
Edirne Yemekleri
İstanbul Yemekleri
Kırklareli Yemekleri
Kocaeli Yemekleri
Sakarya Yemekleri
Tekirdağ Yemekleri
Yalova Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Erik Burucu (Kocaeli)

hoşmerim
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 10.12.2018
Mesajlar: 27
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc138981
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2018
1,188 defa indirildi / yazdırıldı




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Erik 4 kilogram

Fırında: Erikler güzelce yıkanır, ortadan ikiye kesilir ve içindeki çekirdekler çıkarılır. Fırın tepsisine fırın kağıdı serilir ve üzerine kabuk kısmı fırın kağıdına gelecek ve erikler birbirine değmeyecek şekilde tepsiye dizilir. Fırın tepsisi fırına verilip 200 derecede 3-4 saat boyunca fırında pişirilir. Ara ara eriklerin yanıp yanmadığı kontrol edilir. Süre dolunca fırın kapatılır ve erikler gece boyunca fırında kalır.
Güneşte: Erikler güzelce yıkanır, ikiye kesilir ve çekirdekleri çıkarılır. Tepsinin içine koyulur, kabuklu kısımları tepsinin dibine, kesik kısımları yukarı bakacak şekilde güneşli bir yerde 4-5 gün boyunca yahut erikler iyice kuruyana kadar güneşte bekletilir. Kuruyan erikler cam kavanoza koyulur. Kavanozun ağzı sıkıca kapatılır.







Erik Burucu (Kocaeli) Tarifleri Bilecik Yemekleri



(1 adet Erik Burucu (Kocaeli) 4,311 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort