Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Carpaccio Tarifleri > ET ÖZSUYU SOSU (İTALYA) (1 adet - 42,204 defa bakıldı)

ET ÖZSUYU SOSU (İTALYA)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


ET ÖZSUYU SOSU (İTALYA)

Sokrates
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 05.02.2009
Mesajlar: 20
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc33457
Gönderme Tarihi: 05.Şub.2009
2,222 defa indirildi / yazdırıldı




Bu sos, makarna, ravyoli, kaneloni ve lazanya'da kullanılır.

350 gram sığır eti
40 gram margarin (2 çorba kaşığı)
75 gram soğan (1 orta)
4 bardak su ya da et suyu
40 gram havuç (1 küçük)
1/2 demet maydanoz
500 gram domates (3 büyükçe) ya da 50 gram tuzsuz, domates salça
Tuz
nane
karabiber

1 Bir tencereye; 2 silme çorba kaşığı margarin koyarak, kızdırmak sonra bu yağa, kanlı, fakat yağsız tarafından kemiksiz kuşbaşı doğranmış 350 gram dinlenmiş sığır eti ilâve ederek, etlerin her bir tarafları nar gibi oluncaya kadar kuvvetli ateşte arada bir karıştırmak suretiyle aşağı yukarı 15 dakika kızartmalıdır.
2 Kızarınca; bunlara kazınmış ve küçük doğranmış 1 küçük havuç, küçük kesilmiş 1 orta baş soğan, kıyılmış yarım demet maydanoz, varsa 4 - 5 tane karabiber ile 1 tatlı kaşığı da tuz ilâve ederek, soğanlar iyice pembe bir hal alıncaya kadar, karıştırmak suretiyle kavurmalı, sonra etlere kabuk ve çekirdekleri çıkarılmış, küçük doğranmış 3 büyükçe domates ya da yarım bardak su içinde hallolmuş, bir küçük kahve fincanı tuzsuz konserve domates salçası katarak, domatesler eriyip de püremsi bir hal alıncaya kadar, bunları arada bir karıştırmak suretiyle kavurmakta devam etmelidir.
3 Sonra, bunlara 4 - 5 bardak da su ya da et suyu katarak tencerenin kapağını kapatmalı ve etler iyice pişip de âdeta posa haline gelinceye kadar küçük ateşte, bunları üç buçuk saat pişirmeli, etleri iyice süzülmüş olarak tencerden çıkardıktan sonra, salçayı bir elek ya da süzgece koymalı ve üstlerine kaşıkla bastırmak suretiyle salçayı bütün seb-zeleriyle süzgeçten geçirmeli ve kullanmalıdır.

Not: Pişmiş etleri de kıyıldıktan ya da makineden geçirdikten sonra kroket, kaneloni gibi yerlerde kullanmalıdır.






ET ÖZSUYU SOSU (İTALYA) Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet ET ÖZSUYU SOSU (İTALYA) 42,204 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort