|
Et Suyuna Nohutlu Havuçlu Pilav |
|
güvey
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 26.02.2013
Mesajlar: 36 Şehir: Maltepe-Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc87165
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2013
1,750 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 bardak pirinç
3 bardak kaynamış et suyu
1 bardak haşlanmış nohut
2 adet rendelenmiş havuç
2 çorba kaşığı sana klasik
Bir iki damla limon suyu
Yağı tencereye koyun. Pirinçleri çok hafif kavurun. Havuçları ve nohutları ekleyin. Kaynamış et suyunu koyun. Tuzunu ayarlayın. Renginin daha beyaz kalması için limon damlatın. Karıştırın. Kısık ateşte pişmeye bırakın. Suyunu çekince biraz demlendirip servis yapın.
|
|