Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kete Tarifleri > Etli Avokadolu Poğaça (1 adet - 17,472 defa bakıldı)

Etli Avokadolu Poğaça


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Etli Avokadolu Poğaça

araka
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 30.10.2013
Mesajlar: 46
Şehir: Bingöl
Kısa URL: https://ml.md/lc93433
Gönderme Tarihi: 31.Ekm.2013
2,409 defa indirildi / yazdırıldı




100 gr. margarin
500 gr. kuzu kuşbaşı
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı kişniş
1 çay kaşığı zerdaçal
1 adet çubuk karanfil
2 adet olgunlaşmış avakado
5 su bardağı un
alabildiği kadar su
1 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 paket kuru maya
1 paket kabartma tozu

Öncelikle tavada margarini eritin, daha sonra soğanları küp küp doğrayıp soteleyin,ardından avakadoları incecik doğrayıp tavaya ekleyin, kişniş, zerdeçal ve çubuk karanfili de ilave ettikten sonra yarım saat soteleyin. Etler pişince altını kapatın ve soğumaya bırakın.
Derin kapta un, yoğurt, yumurta, maya, kabartma tozu ve alabildiğine suyu ilave edip yoğurun.
Ardından bir oklava yardımı ile poğaça hamurunu dikdörtgen olarak açın arasına avakadolu kuşbaşılı harcımızı ekleyip kapatın. Poğaçalar dikdörtgen olacak. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin.






Etli Avokadolu Poğaça Tarifleri Kete Tarifleri



(1 adet Etli Avokadolu Poğaça 17,472 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort