|
|
Etli Çagla Yahnisi |
|
Hasibe
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.05.2007
Mesajlar: 53 Şehir: Siirt |
Kısa URL: https://ml.md/lc76169
Gönderme Tarihi: 29.May.2012
1,734 defa indirildi / yazdırıldı
|
300 gram çağla
200 gram kuzu kuşbaşı
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı
2 soğan
3 çorba kaşığı limon suyu
Üzeri için; yoğurt
Tencereye kuşbaşı doğranmış etleri koyup kavurun. 15 dakika kendi suyu ile pişmeye bırakın. Daha sonra üzerine tereyağını, sarımsakları doğranmış soğanı ve çağlaları ekleyip yaklaşık 25 dakika az suyla pişmeye bırakın. Çağlalar pişince servis tabağına alıp üzerine yoğurt gezdinin ve sıcak olarak ikram edin.
|
|
Etli Çagla Yahnisi Tarifleri Bamya Tarifleri
|
|