|
|
Etli Proşki |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc52240
Gönderme Tarihi: 29.May.2010
6,191 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler:
250 gram kıyma
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı muskat
1 su bardağı sıvı yağ
Krep malzemesi:
2 adet yumurta
2 su bardağı süt
1 su bardağı un
1 fiske tuz
1 su bardağı galeta unu
Hazırlanışı:
Kıyılmış soğanları kıyma ile yağda kavurun. Tuz, karabiber, muskat ve kırmızı toz biberi ekleyin. Un, yumurta, süt ve tuzla hazırlanan kreplerin sadece bir yüzünü kızartın. İçine kıymalı harcı paylaştırıp, rulo şeklinde sarın. Önce una, daha sonra çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayıp, sıcak yağda kızartın. Roka yaprakları ve domates dilimleriyle servis yapın.
ML® Rus Bohçası için tıklayın
|
|
Etli Proşki Tarifleri Rus Yemekleri
|
|