Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Diğer Konular > ETLİ SEBZE YEMEKLERİ (1 adet - 91,080 defa bakıldı)

ETLİ SEBZE YEMEKLERİ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


ETLİ SEBZE YEMEKLERİ

topkan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.10.2010
Mesajlar: 52
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc56617
Gönderme Tarihi: 09.Ekm.2010
2,436 defa indirildi / yazdırıldı




Sıhhat ve tasarruf bakımından etleri mutlaka sebze ile birlikte yemelidir.
Bizler, sebzelerimizi et tenceresine karıştırırız. Yabancılar ise, etlerin yanına, ayrıca hazırlanmış bol sebze gernitürleri ilâve ederek yerler.
Genellikle, sebzelerin taze ve körpeleri makbuldür ve ayıklanırken, su içinde bırakılmaları meşhur ahçılarm usullerindendir. Her halde fayda ve üstünlüğü görülmüştür. Üzerlerindeki kum ve topraklar, daha iyi temizlenmiş olur.
Bir de, sebze ve hububat, yemeklerinde kullanılan sulara dikkat etmelidir. Zira, kireçli sular ye kuyu sulariyle pişirilmiş olanların renkleri siyahımtırak bir manzara arzeder. Hele bakla pişirilirken kapağı açılmamalıdır. Baklaların renkleri bozulur.

Etli sebze yemeklerine örnekler;
Bastılar
Türlüler
Güvençler
Musakkalar
Silkmeler
Oturtmalar
Karnıyarıklar

Bastılara örnekler;
Taze bakla bastısı
Taze bamya bastısı
Patlıcan bastısı
Taze fasulye bastısı
Sakızkabağı bastısı
Asmakabağı bastısı
Enginar bastısı
Semizotu bastısı
Taze bezelye bastısı
Kereviz bastısı
Havuç bastısı
Ebegümeci bastısı
Karnabahar bastısı
Ispanak bastısı
Yerelması bastısı
Patates bastısı
Şalgam bastısı
Pırasa bastısı
Lâhana bastısı
Kuru bamya bastısı
Kuru fasulye bastısı
Mantar bastısı






ETLİ SEBZE YEMEKLERİ Tarifleri Diğer Konular



(1 adet ETLİ SEBZE YEMEKLERİ 91,080 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort