|
Etli Tarhana Çorbası (Denizli) |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc110447
Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2015
2,220 defa indirildi / yazdırıldı
|
Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
1 kg. et
2 litre su
1 kg. köy tarhanası
1 tatlı kaşığı tuz
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı karabiber
Et haşlanır. Pişmek üzere iken ıslatılmış tarhana ilave edilir ve pişirilmeye bırakılır. Piştikten sonra 1 tatlı kaşığı tuz ile 1 diş dövülmüş sarımsak ve karabiber ilave edilir. Sıcak olarak servis yapılır.
|
|