Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kete Tarifleri > Etli Zeytinli Çörek (1 adet - 2,916 defa bakıldı)

Etli Zeytinli Çörek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Etli Zeytinli Çörek

tül
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 01.03.2018
Mesajlar: 16
Şehir: Zonguldak
Kısa URL: https://ml.md/lc132263
Gönderme Tarihi: 01.Mar.2018
729 defa indirildi / yazdırıldı




1 fincan margarin
42 g pakmaya
5 su bardağı un
1,5 çorba kaşığı tuz
1 fincan süt
300 gr yeşil zeytin (çekirdeksiz)
300 gr et
1 demet maydanoz
2 adet soğan
2 çorba kaşığı salça
Kırmızı biber
Karabiber
1 adet yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı şeker
1/4 su bardağı ılık su

Mayayı şekerli ılık su içinde eritin. Diğer malzemeleri ekleyerek karıştırın ve yumuşak bir hamur elde edin. Üzerini örterek 1 saat kabarmaya bırakın.
Eti 2 kaşık yağ ile kavuralım soğanı ekleyip soteleyelim üstüne çekirdekleri çıkartılmış zeytini ekleyip salça maydanoz ve baharatları ekleyip altını kapatalım soğusun.
Bekleme süresinin sonunda hamuru 2 dakika yoğurup 12 eşit parçaya ayırın ve yuvarlayın. Her parçayı yarım cm kalınlığında, merdane ile açın.
İç malzemesini hamurların üzerine koyun. Hamurların kenarlarını parmaklarınızın ucu ile kapatın ve yağlanmış tepsiye dizin.
Hamurları 45 dakika kabarmaya bırakın. Fırça yardımı ile yumurta sarısını hamurların üzerine sürün. 200°C’lik önceden ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.






Etli Zeytinli Çörek Tarifleri Kete Tarifleri



(1 adet Etli Zeytinli Çörek 2,916 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort