https://www.aytac.com.tr
250 g haşlanmış kuru fasulye
280 g mısır
3 adet havuç
1 adet pırasa
1 adet soğan
1 adet yeşil biber
2 yemek kaşığı tereyağı
150 g AYTAÇ GURME SUCUK
1 tatlı kaşığı kekik
2 su bardağı et suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
Kırmızı toz biber
1 Havuçları dilimler halinde, pırasayı ince şeritler halinde doğrayın.
2 Soğanın kabuklarını soyun, küçük küpler halinde doğrayın.
3 Biberin çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince şeritler halinde doğrayın.
4 Tereyağını bir tencerede eritin, soğanı ekleyin ve kavurun.
5 Havuç ve pırasayı ilave edin, 1- 2 dakika daha pişirin.
6 AYTAÇ GURME SUCUK u ince dilimler halinde doğrayın.
7 AYTAÇ GURME SUCUKları, fasulyeleri, mısırları ve biberleri tencereye ilave edin.
8 Kekikle tatlandırın.
9 Et suyunu ekleyin, kısık ateşte, tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika pişirin.
10 Maydanozun yapraklarını ayıklayın.
11 Tuz ve çekilmiş tane karabiber, kırmızı toz biberle tatlandırın.
12 Maydanozla süsleyin ve servis edin.
|