Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Fesleğenli ve Domatesli Tart


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fesleğenli ve Domatesli Tart

demli
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 22.02.2016
Mesajlar: 25
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc115050
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2016
1,781 defa indirildi / yazdırıldı




Tart hamuru için:
200 gr un
Tuz
110 gr margarin
60 ml soğuk su
1-2 avuç fasulye
1 yemek kaşığı margarin
İç Malzemesi:
200-250gr mozzarella
12-15 fesleğen yaprağı
4-5 adet domates
Karabiber
Tuz
40 gr parmesan peyniri
2 yemek kaşığı margarin
1 adet yağlı kağıt
1 adet alüminyum folyo

Unu eleyerek yoğurma kabına koyun. Tuz, margarin ve soğuk suyu ekleyin ve iyice yoğurun karıştırın. Hamuru yağlı kağıt üzerine dökün. Top şekli verip yağlı kağıda sarın. Buzdolabında 1 saat bekletin.
Bu arada mozzarella peynirini ince ince dilimleyin. Domatesleri yarım cm kalınlığında dilimleyin.
Dinlenen hamuru iki yağlı kağıt arasına alıp merdaneyle tart kalıbınız boyutunda, hamur kalıbın kenarlarını da kaplayacak şekilde açın. Yağlı kağıtla beraber tart kalıbına yerleştirin. Hamurun üzerini alüminyum folyo ile kaplayın ve üzerine bakliyat koyun. Önceden 190° ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Fırını kapatmadan tart kalıbını çıkarıp alüminyum folyo ve fasülyayi kaldırın. Fırçayla 1 yemek kaşığı yağ sürün. Hamurun üzerini mozzarella ile kaplayın. Fesleğenin yarısını elinizle parçalayıp üzerine serpiştirin. Domates dilimlerini peynirin üzerine düzgünce dizin ve kalan fesleğen yapraklarını da elinizle kabaca parçalayarak ekleyin. Üzerine tuz, karabiber ve parmesan serpin. Son olarak 2 yemek kaşığı yağ gezdirdikten sonra fırına geri koyarak 35 dakika daha pişirin. Pişme işlemi sırasında, fırına koyduktan 20-25 dakika sonra, peynir suyunu fazla bırakırsa, fırından çıkarıp hamurun ıslanmaması için suyu kaşıkla aldıktan sonra pişirmeye devam edin.







Fesleğenli ve Domatesli Tart Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet Fesleğenli ve Domatesli Tart 7,316 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort