Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Fındıklı Akçaağaç Şuruplu Yulaf Ezmesi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Cips Tarifleri
Kahvaltı Tarifleri
Kup Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fındıklı Akçaağaç Şuruplu Yulaf Ezmesi

pembe ortanca
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.04.2016
Mesajlar: 26
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc116477
Gönderme Tarihi: 28.Nis.2016
1,604 defa indirildi / yazdırıldı




1 kase kesme yulaf
1 su bardağı fındık
2 yemek kaşığı yoğurt
50 gr yağ
6 adet yumurta
yarım çay kaşığı tuz
2 su bardağı süt
1/4 fincan akça ağaç şurubu
1/2 su bardağı kuru üzüm
1/2 su bardağı kuru kayısı
2 yemek kaşığı tarçın

Bir seramik kap veya karıştırma kabına kesme yulaf ve fındığı dökün, su ekleyin. Tuz ve taze yoğurt ekleyin.
Sekiz ila oniki saat mutfakta sıcak bir yerde gece, kapalı olarak bu karışımı bekletin.Yulafın ve fındığın suyu iyice emmesini bekleyin.
Yulaf ve fındık karışımı gece ıslatılır sonra, seramik kap veya karıştırma kabına geri karışımı süzün ve yerleştirmek için bir kevgir kullanın.
Önceden 375 derece fırını ısıtın ve yağı tüm tepsiye sürün.
Bu arada akçaağaç şurubu süt yumurta iyice köpüklü olana kadar mikserde çırpın.
Gece beklettiğimiz yulaflı lapa benzeri karışım ile mikserde çırptığımız karışımı ve artan yağı bir kapta karıştırıp üzerne yavaşça kurutulmuş meyve, tarçını ilave edin.
Yağlanmış tepsiye karışımı içine dökün,pişmiş yulaf ezmesini kareler halinde kesin.







Fındıklı Akçaağaç Şuruplu Yulaf Ezmesi Tarifleri Kup Tarifleri



(1 adet Fındıklı Akçaağaç Şuruplu Yulaf Ezmesi 10,996 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort