Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Fırında Bademli Krep Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Badem Tatlısı Tarifleri
Baklava Tarifleri
Ekmek Tatlısı Tarifleri
Güllaç Tarifleri
Halka Tatlısı Tarifleri
Hurma Tatlısı Tarifleri
Kadayıf Tarifleri
Kalburabastı Tarifleri
Kemal Paşa Tarifleri
Künefe Tarifleri
Lokma Tarifleri
Revani Tarifleri
Sütlü Nuriye Tarifleri
Şam Tatlısı Tarifleri
Şekerpare Tarifleri
Vezir Parmağı Tarifleri
Tulumba Tatlısı Tarifleri
Yoğurt Tatlısı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fırında Bademli Krep Tatlısı

aydan nurdoğan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.08.2018
Mesajlar: 23
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc135917
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2018
671 defa indirildi / yazdırıldı




5 su bardağı su su
4 su bardağı toz şeker
Hamuru için:
4 su bardağı un un
Yarım çay kaşığı tuz tuz
Aldığı kadar ılık su
İç harcı için:
Yarım kg kaymak yağı
3 yemek kaşığı tarçın
1 su bardağı ince çekilmiş badem
5 yemek kaşığı sana kase

Şerbet için; su ve şekeri 20 dakika kaynatın. Soğumaya bırakın.
Bir kapta un ve tuzu karıştırın. Azar azar ılık su ekleyin ve yumuşak kıvamda bir hamur elde edinceye kadar çırpın. Hamuru 30 dakika dinlendirin.
Bir tavada yağı ısıtıp hamurdan birer kepçe alarak tek tek incecik pişirin.
Hamur kesme aletiyle her bir kerbi ikiye bölün ve ikisinin de üzerine kaymak yağı sürün. Üzerine badem ve tarçın serpin. Her iki parçayı da rulo sarıp bükün.
Yağladığınız yuvarlak tepsiye ortadan başlayarak gül şeklinde yerleştirin.
Kalan kaymak yağını üzerine sürün ve 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
Fırından çıkarın ve kepçeyle şerbeti üzerine azar azar dökün. Soğuk servis yapın.







Fırında Bademli Krep Tatlısı Tarifleri Güllaç Tarifleri



(1 adet Fırında Bademli Krep Tatlısı 3,424 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort