Kısa URL: https://ml.md/lc108216
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2015
1,435 defa indirildi / yazdırıldı
1 kg kaz eti kıyması
300 gr iri çekilmiş ceviz içi
1 adet rendelenmiş soğan
2 diş ezilmiş sarımsak
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı bibersalçası
3 yemek kaşığı galeta unu
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Ceviz hariç kalan tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın. Tepsiyi yağlayın. Kıymalı malzemenin yarısını tepsiye yayın. Cevizin tamamını üzerine serpin. Kalan kıymalı malzemeyi de üzerine aktarıp yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.