|
|
Fırında Kruton |
|
Ertekin
Aşçıbaşı
Kayıt: 02.09.2014
Mesajlar: 26 Şehir: Samsun |
Kısa URL: https://ml.md/lc120709
Gönderme Tarihi: 01.Kas.2016
1,110 defa indirildi / yazdırıldı
|
200 gr. bayat ekmek
4 yemek kaşığı sıvı yağ
3 diş sarımsak
Yarım çay kaşığı nane
Yarım çay kaşığı kırmızı biber
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Ekmekler küp küp doğranır.
Bir kaseye yağ alınır, döğülmüş sarımsak ve baharatlar ilave edilip karıştırılır.
Hazırlanan karışım ekmeklerin üzerine ilave edilerek iyice yedirilir.
Ekmekler bir fırın tepsisine seriler, fırın düşük ısıda yakılarak ekmekler iyice kızartılır.
Çorba ve salatalarda sıcak olarak servis yapılır.
Fotoğraf "İsmet Atabay" tarafından gönderildi. 01.11.2016
|
|
Fırında Kruton Tarifleri Acı Çorba Tarifleri
|
|