|
Fırında Sebzeli Biftek |
|
cin mısır
Aşçıbaşı
Kayıt: 27.03.2019
Mesajlar: 27 Şehir: Malatya |
Kısa URL: https://ml.md/lc141537
Gönderme Tarihi: 28.Mar.2019
865 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet biftek
1 adet orta boy soğan
2 diş sarımsak
1 iri boy domates
1 adet havuç
1 adet sivri biber
1 adet orta patates
50 gram tereyağı
Kekik
Karabiber
Tuz
1 tatlı kaşığı salça
1 çay bardağı su
Biftekleri sıvı yağda hafifçe kızartın. İçine piyazlık doğradığınız soğanları ve ince kıydığınız sarımsakları ilave edin ve soğanlar pembeleşinceye kadar da soteleyin.
Patates ve domatesleri ve diğer sebzeleri küp küp doğrayın. Soğan ve sarımsaklarla sotelediğiniz biftekleri ayrı ayrı alüminyum folyoya alın ve hazırladığınız sebzeleri ekleyin. Suda erittiğiniz salçayı folyolara paylaştırın ve paketleyin. 200 derece fırında sebzeler hafif kızarana kadar yaklaşık 15 dakika pişirin.
Folyoları açarak servis tabağına alın.
|
|